SEDNA entra a formar part del CEEC

0

Posted on : 25-02-2011 | By : Xavier

El Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya (CEEC) és un ens que, a través de la col·laboració entre les empreses i les entitats associades procedents dels àmbits tecnològic, de recerca, institucional, regulador, industrial, informatiu i de negoci, té per finalitat impulsar l’àmbit de l’eficiència energètica.

El CEEC es constitueix com a agrupació empresarial sense ànim de lucre que agrupa a les empreses que dins de les seves activitats ofertin, promocionin o desenvolupin productes o serveis relacionats amb l’eficiència energètica en els següents sectors: edificis, mobilitat, serveis públics, indústria i formació.

A diferència de les associacions o agrupacions sectorials, el nexe comú del CEEC no és el tipus de producte fabricat ni el fet de compartir el mateix mercat, sinó la voluntat dels seus integrants d’accedir a uns objectius comuns d’increment de valor del seu producte o servei per l’augment de la seva eficiència energètica i d’aprofitament de les noves oportunitats de negoci existents entorn a aquesta.

A SEDNA, el compromis amb el benestar social i el desenvolupament sostenible és la base de les nostres activitats. SEDNA Engineering & Energy és conscient de la responsabilitat de protegir i millorar el medi ambient i la qualitat de vida de les persones.

És per això, i per la vocació energètica de l’empresa, que ens vàrem interessar per a formar part d’una associació que betllés i potenciés l’eficiència energètica i la sostenibilitat de la nostra societat.

Així doncs, ahir dia 2 de febrer de 2.011, SEDNA Engineering & Energy, va ser aprobada per la Junta Directiva del CEEC, com a nou membre del mateix.

D’aquesta forma, SEDNA esdevé la primera empresa Mataronina i Maresmenca, que entra a formar part del Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya.

Així doncs, esperem portar el nom de la ciutat de la “Ciencia i la Innovació”, MATARÓ, cap a una innovació en el camp de l’eficiència energètica, l’estalvi i la sostenibilitat, amb el treball constant de l’equip de SEDNA.

Links:

CEEC

Write a comment