Ajuts d’Estalvi i Eficiència Energètica

0

Posted on : 08-11-2011 | By : Xavier

Properament, l’Institut Català de l’Energia (ICAEN) obrirà la convocatòria 2011 dels Ajuts i Subvencions per a promoure l’Estalvi i Eficiència Energètica. Van destinats a sectors on existeix una potencial possibilitat d’estalvi i millora energètica, tals com el sector Industrial, Terciari i Gran Terciari, Públic, Retail, Residencial, etc…

Adoptar una estrategia encarada a l’eficiència energètica, permet optimitzar i/o reduir el seu consum energètic, ajudant a assolir importants reduccions econòmiques en el seu compte d’explotació.

Aquests ajuts poden assolir fins al 75% del cost elegible de l’acció portada a terme. Cal recordar que les sol·licituds es tramiten per rigorós ordre d’entrada a registre, i que tant sols es disposa de 45 dies, des de la publicació de l’ordre per a entregar la documentació pertinent.

Des de SEDNA Engineerging & Energy, assessorem i tramitem les sol·licituds de subvenció de forma gratuita, havent tramitat nombrosos ajuts en convocatòries anteriors amb un 100% d’efectivitat, en diferents sectors tals com: Hotels, Indústries, Residencials, Aparcaments, Escoles, Comerços, Teatres, Museus, Centres Esportius, etc. d’on comptem amb una dilatada experiència demostrable. És important destacar que, per l’aprobació dels ajuts, és necessaria la justificació de col·laboració amb un expert energètic.

Alguns ajuts en Edificació:

Poden trobar les diferents línies d’ajut a la web de l’ICAEN. També poden consultar el document de presentació dels ajuts i el document resum.

Per més informació o resoldre qualsevol dubte, pot posar-se en contacte amb nosaltres, oferint-li un tracte personalitzat segons les seves necessitats.

Write a comment