Jornada Estalvi i Eficiència en Supermercats

0

Posted on : 27-01-2012 | By : Xavier

El CEEC organitza una jornada tècnica sobre solucions d’eficiència energètica en supermercats i superfícies comercials

Supermercats Sostenibles, és un grup d’empreses format per Ecliman, Hitecsa, Simon, Sud Energies Renovables, SEDNA Engineering & Energy i Espacio Solar. Unides mitjançant el suport de el Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya (CEEC), amb l’objectiu de proporcionar solucions globals i integrals d’eficiència energètica en instal·lacions tan diverses com a supermercats, superfícies comercials i estacions de servei.

Durant la jornada tècnica del proper 15 de Febrer a les 10h., es donarà a conèixer diferents solucions d’eficiència energètica en para les diferents tecnologies que convergeixen en un supermercat: com la refrigeració, climatització, il·luminació interior i exterior, gestió i monitoratge energètic, energies renovables i projectes globals de consultoria energètica; i s’analitzés un cas real d’implantació de solucions d’eficiència energètica i sostenibilitat.

En el cas d’estudi que es presentarà, es combinen les tecnologies i metodologies que aporten cadascuna de les 6 empreses en un supermercat, reduint el consum energètic global d’un 36%, i aportant un elevat grau de sostenibilitat i confort a l’emplaçament.


En l’acte, participarà l’Institut de Català de l’Energia” (ICAEN), el qual informarà sobre les directives, regulacions i subvencions vigents, i la posició de les administracions públiques en matèria d’eficiència energètica per a supermercats en fase de nova construcció i en fase de rehabilitació.

La jornada tècnica està dirigida a tot tipus de supermercats, estacions de servei i centres comercials; des dels seus propietaris i promotors, fins a a els professionals involucrats o amb relació amb aquest tipus d’edificis i instal·lacions.

Programa de la Jornada:

INSCRIPCIONS A PER ASSISTIR A LA JORNADA

Write a comment