Finalització del Máster EE de IL3-UB 2012

0

Posted on : 09-07-2012 | By : Xavier

Avui, 9 de Julio de 2012, es realitza la sessió de tancament del Màster en Gestió d’Eficiència Energètica del IL3-UB corresponent al curs 2011-2012.

Aquesta sessió té la intenció de poder compartir, juntament amb experts del sector de l’Eficiència Energètica, com es troba el mercat, possibilitats professionals i les oportunitats que es poden presentar en el futur.

Entre ells es troba Gabriel Fernández, soci fundador de SEDNA i ex-alumne del IL3, a més de Jordi Serra (en representació del Clúster d’Eficiència Energètica), Juan Alfonso de Molina (un professional amb una dilatada experiència en el sector de l’Energia i l’Eficiència Energètica).

Descarrega’t el programa de l’event (link del Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya)

Write a comment