KNX Partner – Certificats en Domòtica

0

Posted on : 30-07-2015 | By : Xavier

KNX PARTNER

KNX és L’ESTÀNDARD obert mundial per al control d’habitatges i edificis

Què és KNX?
Més comoditats, més seguretat, major estalvi energètic: la demanda de sistemes de gestió d’edificis està creixent contínuament

Ja sigui en un habitatge senzill com en un edifici d’oficines complex, la demanda per al confort i la funcionalitat en les múltiples aplicacions com per exemple gestió de l’aire condicionat, il·luminació i sistemes de control d’accessos està creixent, al mateix temps que l’ús eficient de l’energia cada vegada pren més consciència. Major comoditat i seguretat unides amb un menor consum energètic només poden ser millorades amb un control intel·ligent i la supervisió de tots els productes involucrats.

KNX: Estàndard – Obert – Mundial

Per transferir dades de control de tots els components de gestió d’edificis es requereix un sistema que elimini els problemes que presenten els dispositius aïllats, assegurant que tots els components es comuniquin a través d’un llenguatge comú. Resumint, es necessita un sistema que sigui independent de fabricants i aplicacions com és KNX. Aquest estàndard està basat en més de 24 anys d’experiència al mercat i en els sistemes predecessors de KNX: EIB, EHS i BatiBUS. A través del mitjà de transmissió de KNX (parell trenat, radio freqüència, línia de força o IP/Ethernet), sobre el qual es connecten tots els dispositius, s’intercanvia la comunicació. Els dispositius connectats al bus poden ser tant sensors com a actuadors utilitzats per al control de l’equipament de gestió d’edificis en totes les aplicacions possibles: il·luminació, persianes, sistemes de seguretat, gestió energètica, calefacció, sistemes de ventilació i aire condicionat, sistemes de supervisió i senyalització, interfícies a serveis i sistemes de control d’edificis, control remot, mesurament, àudio / video, control de béns de gamma blanca, etc. Totes aquestes funcions poden ser controlades, supervisades i senyalitzades utilitzant un sistema uniforme sense la necessitat de centres de control addicionals.

SEDNA i KNX

Seguint amb la constant formació i creixement de l’equip tècnic de SEDNA, recentment hem obtingut la Certificació KNX-PARTNER, de la mà del ISEF de Schneider Electric. Amb aquesta certificació s’acredita els coneixements necessaris per a la implantació del sistema de control d’habitatges i edificis més estès, estandarditzat i un dels més potents en aquest camp.
Mitjançant aquesta eina, unida a tots els altres camps que des de SEDNA abastem a nivell d’edificació, gestió de projectes i eficiència energètica, seguim avanci per poder oferir cada dia els més elevats nivells de qualitat i servei per a les persones i l’entorn, dissenyant i executant projectes d’edificis intel·ligents, confortables, sostenibles i eficients.

Així doncs, no dubtis a consultar-nos fes que el teu habitatge i/o edifici siguin intel·ligents i eficients. Demana pressupost sense compromís.

Fonts: KNX

Write a comment