10 anys aplicant Enginyeria i Eficiència

1

Posted on : 04-12-2015 | By : Xavier

10 anys donant Serveis i Solucions d’Enginyeria, Consultoria i Eficiència Energètica

10 anys de SEDNA

SEDNA ENGINEERING, amb aquest nom fou creada l’empresa l’any 2005. SEDNA, pren aquest nom pel darrer objecte i més allunyat del sistema solar descobert. Així, descobríem el món de l’enginyeria, un món allunyat de les persones… la nostra tasca: posar-lo a l’abast de tothom, facilitant tot allò que ens sembla complicat.


La Història

SEDNA fou formada per estudiants, emprenedors, que teníen una visió de l’enginyeria diferent al que s’estava fent durant el “boom” de l’edificació a la península. Volien dissenyar edificis respectuosos amb el medi, sostenibles i eficients, i des del camp en què eren especialistes, el camp de les instal·lacions, es podia assolir.

Així doncs, amb els estudis de Telecomunicacions i Informàtica cursats al IES Thos i Codina, emprenen el camí cap a l’enginyeria a través de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPMT), on cursen les Enginyeries de Telecomunicacions i Industrial. Paral·lelament, la paraula emprenedor comença a sonar a la ciutat, i de mà del servei Incubadora de l’Institut de Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM), s’empren en camí en busca de l’exit i l’excel·lencia en els projectes de SEDNA, en els projectes de les persones que fins a dia d’avui ahn confiat i confien en nosaltres.

Els primers anys, amb esforç i constància, s’aconsegueix passar grans reptes, donar a conèixer el projecte, i demostrar que sóm capaços.

Apareix el TecnoCampus, en la seva versió 1.0, i ens hi traslladem per poder seguir creixent de la mà del centre tecnològic i de coneixement que és avui dia.

Amb l’arribada de la crisi econòmica SEDNA se’n resenteix, però seguim lluitant i assolim empendre el vol fora el tecnocampus en busca de l’exit fora.

Ara, estrenem ubicació, sempre amb la intenció d’acostar-nos a les persones, i en el desè aniversari ens hem ubicat a l’Edifici de Vidre, centre neuràlgic del departament de Llicències i Urbanísme de l’Ajuntament de Mataró.

La imatge

Durant 10 anys, ens hem anat modernitzant, adapatant-nos a els necessitats canviants del món i de les persones. Aquí us deixem una mostra del que ha estat la imatge de SEDNA en 10 anys:

SEDNA

SEDNA

SEDNA

El futur

No sabem què ens depara el futur, però el que sí que sabem és que continuarem treballant per les persones, innovant, emprenent, i buscant l’excel·lència en els nostres projectes, portant l’Enginyeria, la sostenibilitat i l’Eficiència Energètica als més alts nivells de qualitat i professionalitat.

Finalment, agraïr a totes les persones, entitats, empreses, la seva confiança en nosaltres. Esperem poder continuar comptant amb vosaltres i amb molts més!

Registrado en Safe Creative

Comments posted (1)

Me ha encantado vuestro post y me ha sabido a poco pero ya sabeis lo que dice el dicho “si lo bueno es breve es dos veces bueno”. Me gustara volver a leeros de nuevo.
Saludos

Write a comment