Clients / Partners

Ajuntament de Mataró

Mataró, capital de la comarca del Maresme, és una ciutat viva, en transformació constant i amb un patrimoni cultural important que la dota de personalitat pròpia.

Població Aprox.: 123.000 Habitants

www.mataro.cat

PUMSA ( Promocions Urbanistiques de Mataró, S.A.)

PUMSA dedica bona part dels seus esforços a la construcció d’habitatges acollits al règim de protecció oficial. Paral·lelament, PUMSA promou la construcció de diferents edificacions industrials i per a equipaments, entre d’altres.

www.grup-pumsa.cat

GINTRA (Gestió Integral del Trànsit)

GESTIÓ INTEGRAL DE TRÀNSIT MATARÓ SL (GINTRA) és la societat responsable de millorar la mobilitat urbana a la ciutat i de retornar al carrer la seva funció d’espai públic. Per això, duu a terme actuacions municipals destinades a modificar els hàbits de comportament de la ciutadania pel que fa a l’ús del cotxe i a crear espais d’aparcament.

www.grup-pumsa.cat

Ajuntament de Barcelona

Barcelona, situada a la costa mediterrània de la Península Ibèrica, és la capital de Catalunya, segona ciutat en població i pes econòmic d’Espanya. Per haver estat capital del Comtat de Barcelona, rep sovint el sobrenom de Ciutat Comtal.

Població Aprox.: 1.619.337 Habitants

www.bcn.es

Ajuntament de Parets del Vallès

Emplaçat al sud-oest del Vallès Oriental, el municipi de Parets del Vallès té una extensió de 11,5 km2, incloent-hi l’enclavament de Vila-rosal, entre els termes de Lliçà de Vall i Lliçà d’Amunt. Es troba a 7 km de Granollers i a 23 km de Barcelona.

Població Aprox.: 17.805 Habitants

www.parets.org

Ajuntament de Castellar del Vallès

Castellar del Vallès és un municipi situat al nord del Vallès Occidental, molt a prop de les grans capitals de comarca, a 7 quilòmetres de Sabadell, a 11 de Terrassa i a 30 de Barcelona. Les seves poblacions veïnes són Sant Llorenç Savall, Matadepera, Terrassa, Sabadell i Sentmenat.

Població Aprox.: 23.000 Habitants

www.castellarvalles.cat

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

El municipi de Sant Andreu de Llavaneres està situat entre el mar i la muntanya i té una extensió territorial d’11,9 km². Pertany a la comarca del Maresme i limita a ponent amb Mataró, a llevant amb Sant Vicenç de Montalt, al nord amb Dosrius i al sud amb el mar Mediterrani.

Població Aprox.: 10.000 Habitants

www.santandreudellavaneres.cat

Ajuntament de El Masnou

El Masnou està situat a la costa de la provincia de Barcelona, entre Montgat i Premià de Mar. Poble Meresmenc, molt proper a Barcelona, fet que l’ha impulsat en un important creixement demogràfic.

Població Aprox.: 22.000 Habitants

www.elmasnou.cat

Generalitat de Catalunya

La Generalitat de Catalunya és el sistema institucional en què s’organitza políticament l’autogovern de Catalunya. Està formada pel Parlament de Catalunya, pel Consell Executiu o Govern, per la Presidència de la Generalitat i per les altres institucions que l’Estatut i les lleis estableixen.

www.gencat.cat

GISA

Gestió d’Infraestructures S.A.U. és una empresa pública dependent de la Generalitat de Catalunya. Es va constituir l’any 1990 i el seu objecte social és projectar, construir, conservar, explotar i promoure tota mena d’infraestructures i edificacions que la Generalitat promogui o en les quals participi i els serveis que s’hi puguin instal·lar o desenvolupar, així com, projectar i construir tota mena d’infraestructures i edificacions de tercers amb els quals la Generalitat n’hagi acordat la construcció.

www.gisa.cat

Tecno-Campus Mataró-Maresme

El TecnoCampus Mataró-Maresme és un parc científic i de la innovació amb seu a la ciutat de Mataró, a la comarca del Maresme (Catalunya-Espanya).

El TecnoCampus és membre de la Xarxa de Parcs Tecnològics de Catalunya (XPCAT), de l’Associació de Parcs Científics i Tecnològics d’Espanya (APTE) i de l’International Association of Science and Technology Parks (IASP), entre d’altres.

www.tecnocampus.cat

Mataró Energia Sostenible, SA

MESSA ( Mataró Energia Sostenible, SA)

Mataró Energia Sostenible SA (MES SA) és una empresa impulsada per Aigües de Mataró SA (Ajuntament de Mataró), Eficiència Energètica SA (ICAEN, Generalitat de Catalunya) i l’Institut per a la Diversificació i l’Estalvi de l’Energia (IDAE, Ministeri d’Indústria) amb l’objectiu de desenvolupar projectes energètics que ajudin a fer més sostenible el model de ciutat de Mataró.

www.messa.cat

SONKET ENGINEERING

Empresa d’Enginyeria Industrial

EXPANSIVA

Empresa especialitzada en Sistemes de Telecomunicacions, ICT, Cablejat Estructurat, Interfonia, Sistemes de seguretat, etc.

www.expansiva.es

Ruisánchez Arquitectes

Despatx d’Arquitectura encapçalat per Manel Ruisánchez. La seva obra ha estat galardonada amb diversos premis com el FAD d’Arquitectura per l’Escola Riumar a Deltebre-Tarragona, el 1997 (realitzada juntament amb X. Vendrell) o el Premi Habitatge Social de Catalunya pel Conjunt d’Habitatges al carrer Aiguablava de Barcelona el 2008. I ha estat exposada en diversitat de mitjans i publicacions.

www.ruisanchez.net

AIA – Salazar Navarro Arquitectes

A I A Salazar . Navarro és un equip multidisciplinar que des de principis del 90 treballen en projectes d’arquitectura, enginyeria i disseny industrial.

www.aia.cat

COPERFIL

Coperfil Group, va ser l’empresa constructora pionera en el sector de l’edificació privada no residencial a Espanya i actualment té estructurada aquesta activitat en diverses empreses participades.

Coperfil Group sorgeix en plena crisi dels 90 amb la fusió de diferents empreses propietat del fundador Vicente Roig, acumulant més de 30 anys d’experiència en el sector. En 1994 els ingressos van ser de 10 milions d’euros, xifra que ha anat incrementant durant aquests anys de manera significativa, fins a aconseguir els 227 milions d’euros totals l’any 2.008.

www.coperfil.com

GPO

GPO INGENIERIA, SA ofereix els seus serveis en l’àrea d’Estudis i Projectes, obra civil, edificació i medi ambient.

www.gpo.es

PGI Engineering

PGI ENGINEERING és un grup d’empreses consolidat en el mercat de les enginyeries.

www.pgiengineering.com

REGESA

REGESA (Societat Metropolitana de Rehabilitació i Gestió), és una societat mercantil amb capital íntegrament públic del Consell Comarcal del Barcelonès.

REGESA desenvolupa la seva activitat en l’àmbit de l’urbanisme en general mitjançant convenis amb els ajuntaments i gràcies a la seva pròpia iniciativa.

www.regesa.cat

DECATHLON

Grans Magatzems dedicats a l’Esport

www.decathlon.cat

Engipro Energy

Empresa de Serveis Energètics

HOTELES CATALONIA

Hoteles Catalonia és una cadena hotelera de caràcter familiar que no ha deixat de créixer des dels seus inicis. Des del sector immobiliari va donar el salt a l’hoteler als anys vuitanta, conformant una de les principals cadenes del nostre país en el segment urbà… líder a Barcelona. La cadena compta actualment amb 51 establiments, 43 dels quals són a Espanya, un altre a Brussel·les i 7 resorts situats al Carib (3 a la República Dominicana i 4 a Mèxic). Se sumen, a més a més, 8 nous projectes per als pròxims anys; 4 d’ells a Barcelona, 2 a Madrid i 1 hotel a Budapest.

www.hoteles-catalonia.com

DEXMA

DEXMA és una empresa tecnològica, amb base a Barcelona, que ofereix productes especialitzats en gestió i estalvi energètic.

www.dexmatech.com

OTSUKA Pharmaceuticals

Otsuka Pharmaceutical SA es va fundar en 1998, gairebé 80 anys després que la primera fàbrica de Otsuka obrís a Tokushima, Japó, va ser el primer pas de Otsuka en la seva aventura europea, després d’invertir en l’adquisició dels Laboratoris Miquel en 1979.

Després de més de 20 anys d’investigació farmacèutica a Europa, Otsuka Europe, i per descomptat Otsuka Espanya, estan compromesos en el desenvolupament de productes farmacèutics i sanitaris de primera categoria per millorar la salut de persones a Europa, centrant els seus esforços d’Investigació i Desenvolupament a identificar i abordar necessitats mèdiques no satisfetes.

www.otsuka.es

Centre Comercial Mataró Parc

El Centre Comercial Mataró Parc, va ser construït a l’any 2000 per General de  Galerías Comerciales (Promotors i Constructors de Parcs i Centres Comercials).

Consta d’una superfície construïda de 140.000 m2 i 70.000 m2 de  GLA , inclòs oci, restauració, cinemes, bolera i centres recreatius. Dins d’aquests 70.000 m2, 18.000 m2 estan destinats a la gran superfície Alcampo i la resta, 52.000 m2, a moda, complements, llar, decoració, esports, informàtica, línia blanca i marró, botigues especialitzades, signatures nacionals i internacionals (Zara, Grup Inditex, C & A, Mango, Cortefiel, Media Markt, Prenatal, Lacoste, Douglas, Gala, Natuzzi, Fòrum, Benetton, Desigual, Game, Guess, Lotus-Festina, etc.), Oci i restauració (Foster’s Hollywood, McDonalds, Burger King, Pans, Frankfurts, Cafeteries, etc.), I un complexe cinematogràfic amb 12 sales gestionades per Cinesa. Tot això suportat amb més de 5000 places d’aparcament i accessos a peu i en transport públic fins al mateix centre comercial.

www.mataro-parc.com

Protech

ProTech

GXXI Protech, empresa especialista en el desenvolupament i disseny d’instal·lacions contra incendis.

www.gxxiprotech.com

Grup de Gestors Energètics (G.G.E.)

El Grup de Gestors Energètics (GGE) és un iniciativa patrocinada per l’Institut Català d’Energia encaminada a promoure l’intercanvi d’experiències i d’informació entre tots els professionals que treballem en les àrees energètiques i mediambientals. Està format per tècnics i professionals dels diferents sectors d’activitat, tant del sector industrial com del terciari, amb una inquietud comuna: una òptima gestió de l’energia i un màxim de respecte amb el medi.

El GGE, des de 1982, ha aconseguit convertir-se en un punt de referència obligat per a bona part dels professionals de l’energia.

www.gge.es

Cluster Eficiència Energètica de Catalunya

CEEC (Cluster Eficiència Energètica de Catalunya)

El Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya (CEEC) és un ens que, a través de la col·laboració entre les empreses i les entitats associades procedents dels àmbits tecnològic, de recerca, institucional, regulador, industrial, informatiu i de negoci, té per finalitat impulsar l’àmbit de l’eficiència energètica.

El CEEC es constitueix com a agrupació empresarial sense ànim de lucre que agrupa a les empreses que dins de les seves activitats ofertin, promocionin o desenvolupin productes o serveis relacionats amb l’eficiència energètica en els següents sectors: edificis, mobilitat, serveis públics, indústria i formació.

www.clustereficiencia.org

Unió de Botiguers de Mataró

UBM  (Unió de Botiguers de Mataró)

La Unió de Botiguers de Mataró (UBM) és una entitat associativa sense afany de lucre que, agrupant bàsicament les empreses del comerç detallista local i comptant amb el suport de l’ajuntament de Mataró, té com a objectiu, entre d’altres, l’organització de totes quantes iniciatives i activitats estiguin encaminades a la promoció empresarial del sector així com a la dinamització del comerç urbà d’aquesta ciutat.

SEDNA és la primera empresa d’Enginyeria i Serveis Energètics que signa un conveni de col·laboració amb la UBM, donant, a tots els seus membres, accés a serveis d’enginyeria legal i serveis energètics amb unes condicions molt avantatjoses.

www.matarocomerc.cat