Qui som / On estem

SEDNA, ofereix Serveis Integrals d’Enginyeria desde 2005, sent pioners en el món de l’Estalvi i Eficiència Energètica, en la zona de Barcelona, amb seu a Mataró, capital de la comarca del Maresme.

Tecnologia, respecte i qualitat són tres valors estrategics que defineixen la filosofia de SEDNA Engineering & Energy.

El compromis amb el benestar social i el desenvolupament sostenible és la base de totes les nostres activitats. SEDNA Engineering & Energy és conscient de la responsabilitat de protegir i millorar el medi ambient i la qualitat de vida de les persones. Aquests conceptes, són els que han fet de SEDNA Engineering & Energy, una empresa de confiança i credibilitat per als seus clients, els cuals contribueixen sensiblement al desenvolupament de SEDNA.

SEDNA consta d’un equip tècnic multi-disciplinar capaç de permetre la realització de totes les tasques en les que intervingui un Enginyer. Desde Project Management, Delineació i Aixecament de plànols, Direcció i Execució d’obra, Peritatge, Disseny de Instal·lacions, Auditoria Energètica, Consultoria i Assessorament Energètic, Negociació Energètica, Elaboració de Llicències, Legalitzacions, entre d’altres; en totes elles, l’equip de SEDNA exerceix de la forma més competent i professional, sempre amb un tracte directe i personal.

LOCALITZACIÓ

Veure SEDNA Engineering & Energy en un mapa més gran

C/ Pablo Iglesias, 63, Planta 1, Local 13

Pol.Ind. Pla d’en Boet – Edifici de Vidre

08302 MATARÓ (Barcelona)

Telf.: 93 755 61 61